BİZ BİRİZ, BERABERİZ
İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir'deki medya kuruluşlarının temsilcileri, spor müdürleri ve spor yazarlarıyla bir araya gelip destek çağrısı yaptı, çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.

İZVAK’ın kulüplerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda, yerel ve merkezi yönetimlerimizle, ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmayı, işbirliğini geliştirmeyi, süreçleri takip etmeyi, hızlandırmayı, çözmeyi, konularla ilgili fikir ve proje geliştirmeyi, bu şekilde şehrimize, kulüplerimize , sporumuza destek olmayı ve topluma hizmet etmeyi amaçlayan gönüllü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, kulüplere bu doğrultuda destek ve yardımcı olmayı amaçladıklarını, bunun için yeni bir yapılanmaya
gittiklerini belirten İZVAK Başkanı Ali Erten;

“Yüz yıllık şanlı tarihleri olan kulüplerimizi yaşatma sorumluluğumuz var. Ancak İzmir, spor tesisleri ve yatırımı anlamında oldukça geri kalmış durumda . Ancak yeni şanslar ve İmkanlar var.Yerel ve merkezi yönetimler nezdinde birlikte çalışma isteği var. Bu ortamın yarattığı fırsatlar var.Şehrimize çok daha fazla sportif tesis yatırımı yapılmasını sağlayabiliriz. Hep beraber şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirerek çok daha güzel işler yapabiliriz. Bunun için birikimimiz var, enerjimiz var. Çalışma azmimiz var. Hep beraber, biraz daha fazla sinerji ve dinamizmle çok şeyler yapabiliriz. Daha fazla talepkar olabiliriz. Ve inanın ki bunun karşılığını alırız. İZVAK olarak deyim yerindeyse bütün bu işlerin gönüllü hamallığına talibiz” dedi.

Buluşmada bir konuşma yapan ve İzmir Kulüplerini desteklemeye devam edeceğini, İZVAK’ın çalışmalarını son derece önemli ve anlamlı bulduğunu belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Biz İzmir kulüplerine ve izmir’e verdiğimiz desteğe devam edeceğiz. Yerel yönetimlerin ve merkezi yönetimin destek ve katkıları ve İZVAK’ın çalışmaları ile bu dönemdeki fırsatların çok iyi değerlendirilmesi lazım” dedi.
BULUŞMAYA KATILANLAR :
Mesut Sancak, Deniz Sipahi, Hamdi Türkmen, Bülent Zarif, Osman Gencer, Erhan Hartaç, Gürkan Ertaç, Haluk Güney, Ünal Ersözlü, Deniz Kezer, Erşan Yetişir, Mehmet Demirtaş
Tarih: 13 Aralık 2016, Salı
Top