MENEMEN BELEDİYESPOR'U ZİYARET ETTİK
Başkanımız Ali Erten ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Menemen Belediyespor'u ziyaret etti.

Menemen Belediyespor kulüp binasında gerçekleşen ziyarette, Menemen Belediyespor Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen Belediyespor Kulübü Başkanı Aydın Şahin ve kulüp yöneticileri ile başkanımız ve yöneticilerimiz bir araya geldi.

Ziyarette; Menemen Stadı'nın kapasitesinin arttırılması, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın 4 Nisan tarihindeki İzmir ziyareti sırasında, İZVAK'ta yapılan kulüp başkanları toplantısında, kulübün talebi üzerine gündeme gelen yeni stat projesi ve diğer tesis yatırımları ile ilgili çalışmalar değerlendirildi.

Menemen'i gerçek anlamda bir spor kenti yapmak için çalıştıklarını belirten Başkan Tahir Şahin, "Menemen'de spora ilgi üst düzeyde, geniş bir sporcu potansiyelimiz var. Biz hedeflediğimiz tesis yatırımlarını tamamlamak için kendi imkanlarımızı da seferber edeceğiz. Mevcut stadımızın kapasitesini, bir dahaki sezona yetişecek şekilde 4000 kişiye çıkarmak için çalışmaları başlattık. Ancak nihai hedef olarak Menemen'e yakışacak yeni ve modern bir stat ve ayrıca sporcu köyü yapmak istiyoruz. Bu konularda çalışmalara başlıyoruz" dedi.

Menemen Belediyespor'a Play Off maçlarında başarı dileyen İZVAK Başkanı Ali Erten ise; "Sayın başkana, öncelikle spora verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Yapacağı tesis yatırımlarında ve bize ihtiyaç duyulduğunda kulübümüzün yanında ve emrindeyiz. Geliştirilen projelerin her aşamasında teknik destek vereceğiz, süreçlerin ilerlemesinde ve sonuçlanmasında işbirliği yapacağız'' diye konuştu.
Tarih: 10 Mayıs 2017, Çarşamba
Top