İZVAK'TA KONGRE GÜNÜ
İZMİR Gücü Spor Vakfı’nın olağanüstü genel kurulu Hilton Oteli’nde yapılacak. Başkan Erdoğan Tözge; yeni bir yönetimle vakfın yola devam edeceğini belirtti.


SON olağan genel kurulda kapatılması için tavsiye kararı alınan İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) için yeni bir umut doğdu. Erdoğan Tözge başkanlığındaki İZVAK yönetimi, bir süredir vakfın hayatını devam ettirebilmesi için gerekli temasları sürdürüp, Haziran ayı başında olağanüstü genel kurul kararı alırken, yeni oluşum için Karşıyaka Eski Başkanı Ali Erten başkanlığında yeni bir oluşuma yeşil ışık yaktı.


Perşembe günü (yarın) Hilton Oteli’nde saat 18.00’de ikincisi yapılacak olan genel kurulda yepyeni bir yönetimin işbaşına geleceğini belirten Erdoğan Tözge başkanlığındaki İZVAK Yönetimi, şu açıklamayı yaptı:


“Karşıyaka Eski Başkanı Sayın Ali Erten başkanlığında , yeni bir vizyon ve bu kongrede gündeme gelecek tüzük değişikliğiyle vakfı yeniden canlandırmak istiyoruz. İzmir’in profesyonel liglerdeki tüm temsilcilerinin yer alacağı güçlü bir yapı öngörüyoruz. Bu oluşum, kulüplerimize ; sosyal ve tesis projelerinin yanı sıra lobi desteği sağlayacak, yarım kalan yatırımların tamamlanması ve yeni yatırımların koordine edilmesi noktasında destek olacak. İzmir Spor Camiası’na hayırlı olmasını diliyorum. İZVAK mütevelli heyetinin ve kurucularının bu oluşuma tam desteği olacak” dedi.


İZVAK’ın yeni yönetimi 11 asil 11 yedek olmak üzere 22 kişi ve kurumdan oluşacak…
Tarih: 29 Haziran 2016, Çarşamba
Top